Del 5 – Evaluering og ressurser

Publisert: 22.06.2023

Del 5 – Evaluering og ressurser Nå har du (nesten) fullført nettkurset vårt! Det gjenstår bare en siste oppgave, evaluering. Vi setter stor pris på om du fyller ut evalueringsskjemaret vårt. Tilbakemeldingene er viktige for å kunne hele tiden forbedre oss og holde oss faglig oppdaterte, samt sikre videre finansiering. Evalueringsskjema   Om du er […]

Nå har du (nesten) fullført nettkurset vårt!

Det gjenstår bare en siste oppgave, evaluering. Vi setter stor pris på om du fyller ut evalueringsskjemaret vårt. Tilbakemeldingene er viktige for å kunne hele tiden forbedre oss og holde oss faglig oppdaterte, samt sikre videre finansiering.

Evalueringsskjema

 

Om du er interessert i andre ressurser, så har vi noen tips under:

 

  • Brosjyren «kjønnsmangfold i skolen» gir skoleansatte en grunnleggende innføring i kjønnsmangfold i skolen og tips til skoleansatte.
  • Rosa kompetanse har utvikla et undervisningsmateriale på kjønns- og seksualitetsmangfold med innhold tilpassa ulike trinn.
  • Skeiv Ungdoms skoleprosjekt Restart har utvikla metodemateriellet Riv Gjerdene, som inkluderer en rekke øvelser man kan gjøre i undervisning med barn og ungdom.

Takk for at du tok dette kurset!