Nettkurs for skoleansatte

Publisert: 18.11.2020

Status Ikke startet Price Free Kom igang Logg inn for å starte Et nettkurs om kjønns- og seksualitetsmangfold i skolen som er laget for lærere og andre skoleansatte fra barneskolen til videregående skole. Kurset basere seg på at du har et grunnleggende kunnskapsnivå om ord og begreper fra før, som du for eksempel kan få […]

Status
Ikke startet
Price
Free

Et nettkurs om kjønns- og seksualitetsmangfold i skolen som er laget for lærere og andre skoleansatte fra barneskolen til videregående skole. Kurset basere seg på at du har et grunnleggende kunnskapsnivå om ord og begreper fra før, som du for eksempel kan få ved å ta introduksjonskurset vårt om normer, kjønn og seksualitet eller delta på kurs med Rosa kompetanse.

Innhold:
1. Toleranse og normkritisk pedagogikk
2. Opplæringslova og nulltoleranse
3. Trinndelt undervisning
4. Fagdelt undervisning
5. Evaluering og ressurser

Kurset tar 1 – 1,5 time å gjennomføre, avhengig av hvor mye arbeid du legger i refleksjonsoppgavene. Noen oppgaver har refleksjonsoppgaver som det kan lønne seg å skrive ned notater på eller diskutere med en kollega. Vi anbefaler å laste ned dette skjemaet for å ha tilgjengelig mens du følger kurset.


PS: Ved innlogging på kurset kan innloggingsinformasjon gå i spamfilteret. Sjekk derfor spamfilteret ditt om du ikke får til å logge deg inn.